Kućni red

Vaš domaćin svojim iskustvom i brigom jamči ugodan boravak u svom objektu. Tijekom boravka pružat će Vam svu potrebnu pomoć oko smještaja i poštivati prihvaćene običaje i uobičajene standarde u iznajmljivanju apartmana u domaćinstvu. Domaćin će se pobrinuti da ugođaj u iznajmljenom objektu bude u skladu s odredbama zakona Republike Hrvatske i utvrđenim parametrima kategorizacije objekta.


~

Cijena usluga u ovom objektu javno je istaknuta i utvrđena (ugovorom ili rezervacijom).


~

Kako bi Vama i Vašim prijateljima, ali i gostima koji dolaze nakon Vas, boravak bio ugodan, molimo Vas da inventar i opremu pažljivo koristite.


~

U vrijeme korištenja apartmana dužni ste održavati higijenu i čistoću, te odlagati kućni otpad na mjesto koje je određeno našim lokalnim propisima o zbrinjavanju otpada.


~

Na dan dolaska molimo Vas da uđete u objekt poslije 14,00 sati.


~

Na dan odlaska, molimo Vas da objekt napustite najkasnije do 10,00 sati prije podne.


~

Red i mir u objektu i njegovoj neposrednoj okolici (hodnicima, terasi, dvorištu, vrtu) mora se poštovati od 22,00 do 08,00 sati.


~

U objekt nije dozvoljeno unositi domaće životinje bez dozvole domaćina. Boravak domaćih životinja (psa, mačaka, ptica itd.) može dozvoliti isključivo domaćin uz naplatu po unaprijed ponuđenom cjeniku.


~

U vrijeme Vašeg boravka u našem objektu nisu dozvoljeni posjeti niti ugošćivanje drugih gostiju, osim onih koji borave u našem objektu, odnosno samo uz dozvolu domaćina.


~

Molimo Vas da radi Vaše sigurnosti u prostorije ne unosite hladnjake, ventilatore, kuhala, grijalice i slično, radi moguće neprilagođenosti našim instalacijama i neprimjerene potrošnje energije.

Molimo Vas da iz apartmana, soba i kuća ne iznosite nikakav inventar i opremu (ručnike, plahte, deke, suncobrane). Također molimo da stolove i stolice iz dnevnog boravka ne iznosite na terasu ili vrt te da ih ne izlažete suncu i kiši.

Ukoliko prekinete Vaš ugovoreni boravak ranije od ugovorenog ili rezerviranog termina, dužni ste platiti boravak kako je bilo to dogovoreno i rezervirano.


~

Usluge boravka u objektu i ostale ugovorene usluge naplaćuju se unaprijed prema važećem cjeniku.


~

Domaćin je dužan Vaš boravak registrirati kako je to regulirano njegovim obavezama prema nadležnim državnim organima Republike Hrvatske.


~

Molimo Vas da prilikom odlaska pozovete domaćina da pregleda korišteni objekt. Eventualnu štetu dužni ste nadoknaditi na licu mjesta.


~

Prije Vašeg odlaska dužni ste predočiti račun o uplati usluga Vašem domaćinu.


~

Molimo Vas da Vaše dojmove upišete u knjigu utisaka koja se nalazi u objektu. Pritužbe i žalbe koje nisu u knjizi utisaka neće se uvažavati. Vaše sugestije pomoći će nam da ubuduće budemo još kvalitetniji.


~

Zahvaljujemo što ste odabrali naš objekt! Nadamo se da smo ispunili Vaša očekivanja i da ste se ugodno osjećali.


~

Ovaj kućni red sastavljen je u skladu s općim uzancama u turizmu

Kontakt

Tanja Lulić - KRALJ d.o.o.
Nikole Tesle 5
51511 Malinska
tanja.lulic@ri.t-com.hr
Telefon/Mobitel:
+385 (0) 91 226 226 8

Malinska

Pročitaj detaljnije


Linkovi